No šodienas, 10. jūnija, Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA) Klientu apkalpošanas centrs, beidzoties Covid-19 dēļ izsludinātajai ārkārtējai situācijai, atsāk klientu pieņemšanu un būs atvērts katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz 17.00.

Pakalpojumus klātienē nevarēs saņemt personas, kurām noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai izolācija, vai kurām ir elpceļu infekcijas slimības pazīmes.

Tomēr, lai atbalstītu vīrusa izplatības ierobežošanu, aicinām joprojām iespēju robežās primāri izvēlēties pakalpojumu saņemšanu neklātienē. Lai saņemtu konsultācijas, lūdzam izmantot attālinātos komunikācijas kanālus, sazinoties ar CFLA Klientu apkalpošanas centru pa tālr. 66939777 vai rakstot uz e-pastu info@cfla.gov.lv. Par projektu īstenošanas jautājumiem aicinām sazināties ar savu projekta vadītāju. Lūdzam ņemt vērā, ka CFLA darbinieki turpinās daļēji strādāt attālināti, tādēļ pirms klātienes tikšanās vienmēr nepieciešama iepriekšēja vienošanās.

Aicinām ikvienu CFLA apmeklētāju būt atbildīgam un ievērot valdības noteiktos epidemioloģiskos pasākumus, lai ierobežotu Covid-19 izplatību.

KAC