Rītdien, 9. aprīlī, notiks pirmais tiešsaistes seminārs vairāku pasākumu ciklā, kur Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA) pulcētie jomas speciālisti dalīsies ar labo praksi Eiropas Savienības (ES) fondu atbalsta izmantošanā.

Pirmā semināra ievadā par ES fondu ieviešanas progresu un aktualitātēm informēs CFLA direktora vietniece Gundega Šulca; ar praktiskiem ieteikumiem maksājumu plānošanā dalīsies CFLA pārstāves Inga Plataiskalns un Guna Legzdiņa. Par dažādiem neveiksmju piemēriem un neražām, tostarp pārkāpumiem un sankcijām, stāstīs Juridiskā nodrošinājuma nodaļas vadītāja Linda Pucēna. Semināru noslēgumā runāsim par valsts atbalsta jautājumiem – par jaunumiem un pastāvīgajām aktualitātēm ziņos Valsts atbalsta nodaļas vadītāja Agnese Rūsiņa.

Seminārs notiks tiešsaistē plkst. 11.00 – 13.00, un tam varēs sekot CFLA mājaslapā un Facebook kontā.

Seminārus CFLA organizē sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Finanšu ministriju, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, Labklājības ministriju, Iepirkumu uzraudzības biroju un Valsts darba inspekciju. Diskusijās par pašvaldību iecerēm stāstīs Daugavpils, Jelgavas, Kuldīgas un Limbažu pašvaldību pārstāvji.

Turpmākie semināri ciklā “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā”:

  • 16. aprīlī 11.00 – 13.30 Iepirkumi un līgumi ES fondu projektu īstenošanā;
  • 23. aprīlī 11.00 – 13.30 ES fondi: ko sola un nesīs nākotne?

Lai sazinātos par semināru norisi, lūdzam reģistrēt savu dalību semināros šeit. Tāpat, aizpildot reģistrācijas formu, ir iespējams uzdot jautājumus, uz kuriem vēlaties dzirdēt atbildes semināros. Informācija par visu semināru darba kārtību - pieejama CFLA mājaslapā.

Semināri ir bez maksas.

 

seminārs