LSEZ kapitālsabiedrība “Vecās Ostmalas Biznesa Parks” ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstu uzsācis jaunas ražošanas ēkas būvniecību aptuveni 2000 m2 platībā. Jaunajā ēkā plānots izvietot ražošanas uzņēmumus.

ražošanas telpas liepājā

 

Liepājā būvē jaunu ražošanas ēku
 
ražošanas telpas Liepājā

Uzņēmums ir izstrādājis īpašuma attīstības plānu, saskaņā ar kuru vairākās kārtās plānots izveidot modernu, ražošanai un noliktavu saimniecībai piemērotu industriālo parku ar ~ 17 000 m2 ražošanas un noliktavu telpām, atbilstošu infrastruktūru un inženierkomunikācijām. Projekts “Ražošanas ēkas būvniecība Liepājā, Vecā Ostmala 10" ir teritorijas attīstības plāna 1. posms, kā ietvaros paredzēts uzbūvēt ražošanas telpas ar kopējo telpu platību 2876 m2, t.sk.:

  • pārbūvējot esošo noliktavas ēku par ražošanas ēku ar kopējo telpu platību 984 m2;
  • uzbūvējot jaunu ražošanas ēku ar kopējo telpu platību 1892 m2.

Tāpat tiks labiekārtota teritorija ap jaunajām abām ražošanas ēkām un izbūvēti ar jaunajām ražošanas ēkām saistīto inženierkomunikāciju tīkli: ūdensapgādes ārējie tīkli, ugunsdzēsības ūdensapgādes ārējie tīkli, lietus kanalizācijas ārējie tīkli, elektroapgādes ārējie tīkli.

LSEZ SIA “Vecās Ostmalas Biznesa Parks” attīstībā iegulda savus finanšu līdzekļus, piesaista ERAF publisko finansējumu un izmanto Liepājas SEZ priekšrocības.

SIA “Vecās Ostmalas Biznesa Parks” ir jauns industriālo un biroju telpu attīstītājs Liepājā un tā darbības mērķis ir rast konkurētspējīgus infrastruktūras risinājumus gan jauniem uzņēmumiem, gan arī esošiem uzņēmumiem savas darbības paplašināšanai. Biznesa parka attīstītāji plāno jau nākamgad pabeigt būvniecību, lai darbu var uzsākt jauni ražošanas uzņēmumi.

vizualizācija ražošanas telpai Liepājā

Vizualizācija